REVIDERM PCA WEBINAR

REVIDERM PCA WEBINAR 


Kαλωσορίζουμε το νέο online σεμινάριο ιατρικής αισθητικής της REVIDERM GREECE ACADEMY με θέμα τo PCA - το εξελιγμένο χημικό peeling νέας γενιάς και την μέθοδο REVIDERM. 

Τα τελευταία χρόνια η διαφοροποίηση των αναγκών των ασθενών σε συνδυασμό με την νέα τάση στον τομέα της ιατρικής αισθητικής και κοσμετολογίας για πιο φυσικό αποτέλεσμα και πιο ευχάριστη εμπειρία θεραπείας οδήγησε στην δημιουργία των New Generation χημικών peeling.

Η REVIDERM ακολουθώντας τις σύγχρονες εξελίξεις του τομέα και τις νέες τεχνολογίες έφερε το PCA Peel, το χημικό peeling νέας γενιάς που ελαχιστοποιεί τις ανεπιθύμητες παρενέργειες παράγωντας μέγιστα αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα: REVIDERM PCA WEBINAR

REVIDERM MICRONEEDLING WEBINAR

 REVIDERM MICRONEEDLING WEBINAR 


Kαλωσορίζουμε το νέο online σεμινάριο ιατρικής αισθητικής της REVIDERM GREECE ACADEMY με θέμα τo microneedling και την μέθοδο REVIDERM ως εξελιγμένη μορφή μεσοθεραπείας. Η αγαπημένη θεραπεία του Hollywood, τo Microneedling  υπήρξε το μυστικό όπλο των μεθόδων αντιγήρανσης  για την θεραπεία δερματικών προβλημάτων για τουλάχιστον 10 χρόνια. Πλέον, η προηγμένης τεχνολογίας συσκευή REVIDERM SkinNeedler σε συνδυασμό με τις εξειδικευμένες φόρμουλες microneedling βελτιστοποιούν την τεχνική και το αποτέλεσμα της θεραπείας. Οι 9 βελόνες στην σειρά της κεφαλής του REVIDERM SkinNeedler το διαχωρίζουν τεχνολογικά από παλαιότερες μεθόδους microneedling όπως το pen και το roller καθώς δεν έχει το "φαινόμενο του φακίρη" - πίεση του δέρματος χωρίς ομοιόμορφη διείσδυση και επομένως περιορισμένο αποτέλεσμα. Έτσι έχουμε μια θεραπεία με βέλτιστα αποτελέσματα που εφαρμόζεται από χιλιάδες γιατρούς και αισθητικούς ανά τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα: REVIDERM MICRONEEDLING WEBINAR

REVIDERM GREECE ACADEMY SEMINARS

 

REVIDERM GREECE ACADEMY

 

H ακαδημία REVIDERM αποτελεί θεμέλιο του προγράμματος υπηρεσιών μας, είναι η βάση για την μακροπρόθεσμη επιτυχία σας στον τομέα της ιατρικής αισθητικής.

Οι medical beauty trainers και marketing & sales experts της REVIDERM GREECE αναλαμβάνουν την εκπαίδευση σας στην δερματολογία, κοσμετολογία και εφαρμογή θεραπειών παράλληλα με την εκμάθηση τεχνικών πώλησης και προώθησης.

Οι δεκάδες ιατροί και αισθητικοί που έχουν περάσει από το πρόγραμμα εκπαίδευσης της ακαδημίας μας είναι η εγγύηση των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που παρέχουμε.

 

Διαβάστε περισσότερα: REVIDERM GREECE ACADEMY SEMINARS

REVIDERM SKIN-PURITY WEBINAR

 REVIDERM SKIN-PURITY WEBINAR 


Kαλωσορίζουμε το νέο online σεμινάριο ιατρικής αισθητικής της REVIDERM GREECE ACADEMY με θέμα τη ακμή. 


Γιατί να το παρακολουθήσω;
Είτε είστε γιατρός είτε αισθητικός έχετε ήδη τις απαραίτητες γνώσεις γύρω από τα σμηγματορροϊκά δέρματα και την ακμή. Το σεμινάριο SkinPurity επικεντρώνεται στην παροχή των κατάλληλων γνώσεων ώστε να είστε σε θέση να εμπλουτίσετε τις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες του ιατρείου σας με εξειδικευμένες θεραπείες για σμηγματορροϊκά δέρματα ή περιστατικά ακμής. Γιατί να περιορίζεστε στην φαρμακευτική αγωγή εφόσον μπορείτε είτε να την συνδυάσετε με θεραπείες σε οξέα περιστατικά είτε να ξεκινήσετε μόνο με θεραπείες στο ιατρείο για πιο ήπια; Αντίστοιχα οι θεραπείες ακμής θα εμπλουτίσουν και θα πλαισιώσουν ιδανικά τις υπηρεσίες ενός κέντρου αισθητικής.

 

Διαβάστε περισσότερα: REVIDERM SKIN-PURITY WEBINAR

REVIDERM GREECE ACADEMY

 

REVIDERM GREECE ACADEMY – Εξέλιξη μέσα από την Γνώση

 

H μέθοδος REVIDERM

Βιομιμητικά συστατικά, νευροκαλλυντικοί παράγοντες και ολιστική μέθοδος. Η μοναδική φιλοσοφία της REVIDERM  επωφελείται από τους μηχανισμούς του ίδιου του δέρματος και συνδέει μοναδικά την αισθητική με την ιατρική. Από την διάγνωση και την βασική φροντίδα του δέρματος έως την επίλυση δυσλειτουργιών, την αντιγήρανση και την προετοιμασία για επεμβατικές μεθόδους η REVIDERM ξεχωρίζει για την πολύπλευρη οπτική στο δέρμα και τις ανάγκες του.

Το concept μας αλλάζει συνεχώς και προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα έτσι ώστε τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας να παραμένουν up to date. Αποτελεί ένα σύστημα διαδικασιών και πρωτοκόλλων που συνδυάζονται ιδανικά για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

 

Διαβάστε περισσότερα: REVIDERM GREECE ACADEMY