Ακμή: REVIDERM Homecare

 

 

Βασική παράμετρος για την θεραπεία οποιασδήποτε μορφής ακμής είναι η φροντίδα στο σπίτι. H skin experts της REVIDERM βασισμένοι στα προϊόντα θεραπείας καμπίνας - τα προϊόντα REVIDERM που χρησιμοποιούν οι δερματολόγοι και αισθητικοί για τις θεραπείες ακμής - σχεδίασαν μια σειρά προϊόντων για το σπίτι με στόχο τον περιορισμό των συμπτωμάτων και την υποστήριξη της θεραπείας της ακμής. 

Περισσότερα...

CHEMICAL PEEL | Μύθοι και αλήθειες!

 

CHEMICAL PEEL | Μεταμορφώστε το δέρμα σας!

 Tα χημικά peeling αποτελούν μια από τις αποτελεσματικότερες θεραπείες λείανσης και λεύκανσης του δέρματος με άμεσα ορατά αποτελέσματα. Παρόλα αυτά έχει επικρατήσει η πεποίθηση ότι παρά το πέρασμα των χρόνων παραμένουν πολύ έντονα και απαιτούν μεγάλη αποθεραπεία. Στο παρελθόν όντως τα περισσότερα χημικά peeling μέτριας έως βαθιάς κλίμακας όπως το TCA και η Φαινόλη χρησιμοποιούνταν ευρέως με ορατά αποτελέσματα μεν αλλά με έντονες παρενέργειες δε. Η απαίτηση των ασθενών για λιγότερο χρόνο αποθεραπείας, ανώδυνη και ασφαλή εφαρμογή και ταυτόχρονη φροντίδα και θρέψη του δέρματος οδήγησε στα peeling νέας γενιάς.

Η REVIDERM ακολουθώντας τις νέες τάσεις και τεχνολογίες δημιούργησε το PCA  με βάση τις ανάγκες των ανθρώπων ελαχιστοποιόντας τις παρενέργειες και μεγιστοποιώντας τα αποτελέσματα. Με αυτόν τον τρόπο κατέρριψε τους μύθους για τα χημικά peeling και έθεσε νέα πρώτυπα στον τομέα της ιατρικής αισθητικής.  

 

Περισσότερα...

MICRONEEDLING - Η ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ;

MICRONEEDLING - Η ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ;

Η πιο εξελιγμένη μορφή μεσοθεραπείας - το REVIDERM Microneedling μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα της θεραπείας χάρη στο Healthy Aging Concept. Χάρη στην διέργερση των λειτουργιών του ίδιου του δέρματος επιτυχγάνουμε όμορφο και υγιές δέρμα σε κάθε ηλικία. Παράλληλα παρέχουμε στο δέρμα απαραίτητα θρεπτικά και ενυδατικά συστατικά σε συνδυασμό με βιομιμητικούς ενεργούς παράγοντες και εξειδικευμένα προϊόντα φροντίδας για το σπίτι. Ποια είναι όμως η διαφορά του REVIDERM Microneedling σε σχέση με δημοφιλείς θεραπείες όπως το Fractional Laser, η κλασική Μεσοθεραπεία και το PRP;

Περισσότερα...

Η REVIDERM παρουσιάζει το No1 BeautyTrend παγκοσμίως “Γυάλινο δέρμα”

 

Η REVIDERM παρουσιάζει το NoBeautyTrend παγκοσμίως

“Γυάλινο δέρμα” - Αποκτήστε ένα φυσικά αψεγάδιαστο δέρμα!

 

Αν έπρεπε να αναφέρουμε μια τάση ομορφιάς της Κορέας που έχει καταλάβει τον τομέα της φροντίδας του δέρματος, το “γυάλινο” δέρμα είναι σίγουρα στην κορυφή. Και έχει νόημα, όλοι αγαπούν το καθαρό και υγιές δέρμα!

 

Περισσότερα...

The Lift Effect - ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΥΤΤΑΡΩΝ

 

THE LIFT EFFECT - ΔΥΟ ΣΤΑΔΙΑ, ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

 Με τον ερχομό του Νοεμβρίου έρχεται και η ώρα για ενισχυμένη φροντίδα του δέρματος μας. Ταυτόχρονα ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για τις γιορτές ψάχνοντας τρόπους να λάμψουμε! Tα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια μετατόπιση του τρόπου με τον οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν τις θεραπείες ιατρικής αισθητικής: αναζητούν λύσεις που προσφέρουν φυσικές βελτιώσεις με ελάχιστο χρόνο ανάρρωσης ή τρόπους αντιμετώπισης συγκεκριμένου προβληματικού τομέα χωρίς να απαιτείται μεγάλη επένδυση. Έτσι φέτος προτείνουμε μια ενισχυμένη θεραπεία, ανώτερη των μεθόδων fractional lasers και της συμβατικής μεσοθεραπείας σε σχέση αποτελεσματικότητας - τραυματισμού.

Περισσότερα...

Το μυστικό για λείο δέρμα - REVIDERM SMOOTHING AHAs

 

SMOOTH_SKIN_treatment.jpg

 

ΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΛΟ ΔΕΡΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ - REVIDERM SMOOTHING AHAs

 

 Επιτέλους βελούδινο δέρμα χωρίς πόρους και τραχύτητα! Συχνά νομίζουμε ο βασικός λόγος που το δέρμα του προσώπου δεν δείχνει όπως θα θέλαμε είναι οι ρυτίδες και τα σπυράκια. Οι πόροι και το μέγεθος τους καθορίζονται από το DNA μας και είναι απαραίτητοι για την σωστή λειτουργία του δέρματος. Άλλοι παράγοντες που τους επηρεάζουν είναι η ηλικία, το φύλο, η αυξημένη λιπαρότητα και η ηλιακή ακτινοβολία.

Ποια είναι λοιπόν η λύση; Στην πραγματικότητα δεν μπορούμε να εξαφανίσουμε τους πόρους, μπορούμε όμως να τους βελτιώσουμε σημαντικά ώστε να έχουμε συνολικά ένα λειο και απαλό δέρμα. Το μυστικό λοιπόν είναι ο συνδυαστικός καθαρισμός: καθημερινά στο σπίτι με το κατάλληλο για τον τύπο δέρματος σας καθαριστικό και ο τακτικός επαγγελματικός καθαρισμός με δερμοαπόξεση και υπέρηχο. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε ολοκληρωμένη φροντίδα και γρήγορα αποτελέσματα.

Περισσότερα...

Doctor's Essential Medical Beauty Pack

 

Medical Beauty Essentials Pack

Για να αναδειχθείτε στον τομέα της ιατρικής αισθητικής, πέραν των παροχών,  είναι απαραίτητο να δώσετε βάση στα αναλώσιμα του ιατρείου/κλινικής.

Πλέον οι ασθενείς είναι πιο ενημερωμένοι και επιλεκτικοί από ποτέ. Ταυτόχρονα εσείς πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να τους προσφέρετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία με υψηλής ποιότητας προϊόντα κατά την διάρκεια οποιασδήποτε διαδικασίας στο ιατρείο.

Συνήθως η αγορά ποιοτικών αναλωσίμων παραμερίζεται και πολλοί από εσάς συμβιβάζεστε με καταναλωτικά σκευάσματα που έχουν και οι ασθενείς στο σπίτι. Όπως όμως θα επενδύσετε σε έναν ωραίο χώρο για να εντυπωσιάσετε τον ασθενή, το ίδιο πρέπει να κάνετε και με τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσετε.

Ξεχάστε τις εμπορικές επωνυμίες και τα προϊόντα φαρμακείου και επενδύστε στα βιομιμητικά συστατικά και τους ενεργούς παράγοντες επιλέγοντας αναλώσιμα REVIDERM.

 

Περισσότερα...

REVIDERM SkinNeedler

 

 

Τι είναι το REVIDERM SkinNeedler;

 

Η REVIDERM, ηγέτης στην Ιατρική Αισθητική, καινοτομεί και παρουσιάζει το SkinNeedler, την κορυφαία συσκευή για την αποτελεσματικότερη απόδοση του microneedling. Η υπεροχή του σε σχέση με αντίστοιχες συσκευές έγκειται στον μοναδικό σχεδιασμό της κεφαλής με εννιά microfine(όση η διάμετρος μιας τρίχας) βελόνες σε σειρά. Έτσι παραμένει εξαιρετικά ήπιο με το δέρμα ελαχιστοποιώντας οποιαδήποτε αίσθηση ενόχλησης.

Ταυτόχρονα η μοναδική κεφαλή του SkinNeedler αποτρέπει το φαινόμενο του φακίρη ένα αποτέλεσμα που είναι αναπόφευκτο με άλλες συσκευές.

Λόγω λοιπόν του σχήματος των συσκευών αυτών έχουμε ανομοιόμορφη διάτρηση, οι βελόνες διεισδύουν σε διαφορετικό βάθος μεταξύ τους τραυματίζοντας σε μεγαλύτερο βαθμό το δέρμα και ελαττώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Μόνο οι microfine βελόνες σε σειρά της κεφαλής του SkinNeedler επιτυγχάνουν αυτόνομη και ομοιόμορφη διείσδυση των βελόνων και πραγματικό βάθος διάτρησης. Το δέρμα δεν τραυματίζεται παραπάνω από το απαραίτητο για την διέγερση της επούλωσης και τα κανάλια που δημιουργούνται είναι εντελώς αόρατα στην ματιά (δεν υπάρχει η όψη γαζώματος στο δέρμα).

 

Περισσότερα...

Βλεφαροπλαστική: Ταχεία ανάρρωση - Ενισχυμένο αποτέλεσμα

 

Αποφάσισες να κάνεις βλεφαροπλαστική; Ξέχνα την συμβατική αποθεραπεία. Το REVIDERM Post Blepharo Kit επιταχύνει την ανάρρωση και βελτιώνει το αποτέλεσμα της επέμβασης!

Περισσότερα...

Αντηλιακό και κρέμα ημέρας: ποιο εφαρμόζουμε πρώτο;

Τα πλεονεκτήματα των αντηλιακών προϊόντων είναι πλέον γνωστά και χάρη στην συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση έχουν γίνει απαραίτητο εφόδιο για την παραλία ενός μεγάλου ποσοστού του πληθυσμού. Έχοντας λοιπόν θέσει ως δεδομένη την χρήση αντηλιακής προστασίας ερχόμαστε σε ένα νέο ζήτημα. Γίνεται σωστά η εφαρμογή της;

Περισσότερα...