Το μυστικό για λείο δέρμα - REVIDERM SMOOTHING AHAs

 

SMOOTH_SKIN_treatment.jpg

 

ΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΛΟ ΔΕΡΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ - REVIDERM SMOOTHING AHAs

 

 Επιτέλους βελούδινο δέρμα χωρίς πόρους και τραχύτητα! Συχνά νομίζουμε ο βασικός λόγος που το δέρμα του προσώπου δεν δείχνει όπως θα θέλαμε είναι οι ρυτίδες και τα σπυράκια. Οι πόροι και το μέγεθος τους καθορίζονται από το DNA μας και είναι απαραίτητοι για την σωστή λειτουργία του δέρματος. Άλλοι παράγοντες που τους επηρεάζουν είναι η ηλικία, το φύλο, η αυξημένη λιπαρότητα και η ηλιακή ακτινοβολία.

Ποια είναι λοιπόν η λύση; Στην πραγματικότητα δεν μπορούμε να εξαφανίσουμε τους πόρους, μπορούμε όμως να τους βελτιώσουμε σημαντικά ώστε να έχουμε συνολικά ένα λειο και απαλό δέρμα. Το μυστικό λοιπόν είναι ο συνδυαστικός καθαρισμός: καθημερινά στο σπίτι με το κατάλληλο για τον τύπο δέρματος σας καθαριστικό και ο τακτικός επαγγελματικός καθαρισμός με δερμοαπόξεση και υπέρηχο. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε ολοκληρωμένη φροντίδα και γρήγορα αποτελέσματα.

Περισσότερα...

Doctor's Essential Medical Beauty Pack

 

Medical Beauty Essentials Pack

Για να αναδειχθείτε στον τομέα της ιατρικής αισθητικής, πέραν των παροχών,  είναι απαραίτητο να δώσετε βάση στα αναλώσιμα του ιατρείου/κλινικής.

Πλέον οι ασθενείς είναι πιο ενημερωμένοι και επιλεκτικοί από ποτέ. Ταυτόχρονα εσείς πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να τους προσφέρετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία με υψηλής ποιότητας προϊόντα κατά την διάρκεια οποιασδήποτε διαδικασίας στο ιατρείο.

Συνήθως η αγορά ποιοτικών αναλωσίμων παραμερίζεται και πολλοί από εσάς συμβιβάζεστε με καταναλωτικά σκευάσματα που έχουν και οι ασθενείς στο σπίτι. Όπως όμως θα επενδύσετε σε έναν ωραίο χώρο για να εντυπωσιάσετε τον ασθενή, το ίδιο πρέπει να κάνετε και με τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσετε.

Ξεχάστε τις εμπορικές επωνυμίες και τα προϊόντα φαρμακείου και επενδύστε στα βιομιμητικά συστατικά και τους ενεργούς παράγοντες επιλέγοντας αναλώσιμα REVIDERM.

 

Περισσότερα...

REVIDERM SkinNeedler

 

 

Τι είναι το REVIDERM SkinNeedler;

 

Η REVIDERM, ηγέτης στην Ιατρική Αισθητική, καινοτομεί και παρουσιάζει το SkinNeedler, την κορυφαία συσκευή για την αποτελεσματικότερη απόδοση του microneedling. Η υπεροχή του σε σχέση με αντίστοιχες συσκευές έγκειται στον μοναδικό σχεδιασμό της κεφαλής με εννιά microfine(όση η διάμετρος μιας τρίχας) βελόνες σε σειρά. Έτσι παραμένει εξαιρετικά ήπιο με το δέρμα ελαχιστοποιώντας οποιαδήποτε αίσθηση ενόχλησης.

Ταυτόχρονα η μοναδική κεφαλή του SkinNeedler αποτρέπει το φαινόμενο του φακίρη ένα αποτέλεσμα που είναι αναπόφευκτο με άλλες συσκευές.

Λόγω λοιπόν του σχήματος των συσκευών αυτών έχουμε ανομοιόμορφη διάτρηση, οι βελόνες διεισδύουν σε διαφορετικό βάθος μεταξύ τους τραυματίζοντας σε μεγαλύτερο βαθμό το δέρμα και ελαττώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Μόνο οι microfine βελόνες σε σειρά της κεφαλής του SkinNeedler επιτυγχάνουν αυτόνομη και ομοιόμορφη διείσδυση των βελόνων και πραγματικό βάθος διάτρησης. Το δέρμα δεν τραυματίζεται παραπάνω από το απαραίτητο για την διέγερση της επούλωσης και τα κανάλια που δημιουργούνται είναι εντελώς αόρατα στην ματιά (δεν υπάρχει η όψη γαζώματος στο δέρμα).

 

Περισσότερα...

Βλεφαροπλαστική: Ταχεία ανάρρωση - Ενισχυμένο αποτέλεσμα

 

Αποφάσισες να κάνεις βλεφαροπλαστική; Ξέχνα την συμβατική αποθεραπεία. Το REVIDERM Post Blepharo Kit επιταχύνει την ανάρρωση και βελτιώνει το αποτέλεσμα της επέμβασης!

Περισσότερα...

Αντηλιακό και κρέμα ημέρας: ποιο εφαρμόζουμε πρώτο;

Τα πλεονεκτήματα των αντηλιακών προϊόντων είναι πλέον γνωστά και χάρη στην συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση έχουν γίνει απαραίτητο εφόδιο για την παραλία ενός μεγάλου ποσοστού του πληθυσμού. Έχοντας λοιπόν θέσει ως δεδομένη την χρήση αντηλιακής προστασίας ερχόμαστε σε ένα νέο ζήτημα. Γίνεται σωστά η εφαρμογή της;

Περισσότερα...

REVIDERM Bio Collagen Lift

REVIDERM Skin Experts

Bio Collagen Lift: Αποκτήστε πιο υγιές και όμορφο δέρμα μακροπρόθεσμα.

 

SkinPeeler

ToSkinPeelerαποτελεί τον πυρήνα τον θεραπειών της REVIDERM. Συνδυάζει την μικροδερμοαπόξεση και τον υπέρηχο σε μια συσκευή, έτσι παράλληλα με τα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα ιατρικής αισθητικής REVIDERM μας δίνει την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε πληθώρα δερματικών δυσλειτουργιών αλλά και να βελτιώσουμε ουλές και σημάδια γήρανσης. Δεν ταυτίζεται με τον κλασικό καθαρισμό προσώπου καθώς πρόκειται για μια σύγχρονη μέθοδο εκτόξευσης και αναρρόφησης μικροκρυστάλλων με στόχο την αποτελεσματική απολέπιση του δέρματος.

Περισσότερα...

Γλυκοζυλίωση: Η γλυκιά αιτία της γήρανσης

Γλυκοζυλίωση και Γήρανση 


Εκτός των γνωστών αιτίων της γήρανσης ένας βασικός παράγοντας της είναι η γλυκοζυλίωση. Ο όρος αυτός αναφέρεται στην μη ενζυματική βιοχημική αντίδραση που πραγματοποιείται όταν το σάκχαρο είναι αυξημένο στο αίμα και δεσμεύεται στις πρωτεΐνες και τα λιπίδια. Τα αυξημένα επίπεδα γλυκοζυλίωσης μπορεί να οδηγήσουν στην παραγωγή προϊόντων προηγμένης γλυκοζυλίωσης (AGEs) τα οποία όταν παραμένουν για αρκετές βδομάδες στο σώμα δεσμεύονται και σε άλλες πρωτεΐνες και παραμένουν για χρόνια στους ιστούς.

 

Περισσότερα...

High Performance Sun Protection

 

 

Αντηλιακή Προστασία Υψηλής Απόδοσης REVIDERM 

Απολαύστε απόλυτη προστασία και φροντίδα του δέρματος σας κατά τους θερινούς μήνες με τα προϊόντα ιατρικής αισθητικής της REVIDERM.

 

Περισσότερα...

Ποια Είναι Η Ιδανική Μεταθεραπεία Για Τα Laser;

Laser Treatment Aftercare

Οι θεραπείες laser, όπως το εξαιρετικά δημοφιλές fractional, ανήκουν στις πιο αποτελεσματικές μεθόδους αντιγήρανσης για λείο και σφιχτό δέρμα. Τα περισσότερα ιατρεία πραγματοποιούν τέτοιου είδους θεραπείες πράγμα που τις κάνει ιδιαίτερα διαδεδομένες. Το πιθανότερο λοιπόν είναι πως έχετε κι εσείς στο ιατρείο σας ένα ή περισσότερα είδη laser. Ποιο είναι όμως το στοιχείο που διαφοροποιεί το ιατρείο σας από τα άλλα;

Περισσότερα...