Βλεφαροπλαστική: Ταχεία ανάρρωση - Ενισχυμένο αποτέλεσμα

 

Αποφάσισες να κάνεις βλεφαροπλαστική; Ξέχνα την συμβατική αποθεραπεία. Το REVIDERM Post Blepharo Kit επιταχύνει την ανάρρωση και βελτιώνει το αποτέλεσμα της επέμβασης!

Περισσότερα...

Αντηλιακό και κρέμα ημέρας: ποιο εφαρμόζουμε πρώτο;

Τα πλεονεκτήματα των αντηλιακών προϊόντων είναι πλέον γνωστά και χάρη στην συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση έχουν γίνει απαραίτητο εφόδιο για την παραλία ενός μεγάλου ποσοστού του πληθυσμού. Έχοντας λοιπόν θέσει ως δεδομένη την χρήση αντηλιακής προστασίας ερχόμαστε σε ένα νέο ζήτημα. Γίνεται σωστά η εφαρμογή της;

Περισσότερα...

REVIDERM Bio Collagen Lift

REVIDERM Skin Experts

Bio Collagen Lift: Αποκτήστε πιο υγιές και όμορφο δέρμα μακροπρόθεσμα.

 

SkinPeeler

ToSkinPeelerαποτελεί τον πυρήνα τον θεραπειών της REVIDERM. Συνδυάζει την μικροδερμοαπόξεση και τον υπέρηχο σε μια συσκευή, έτσι παράλληλα με τα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα ιατρικής αισθητικής REVIDERM μας δίνει την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε πληθώρα δερματικών δυσλειτουργιών αλλά και να βελτιώσουμε ουλές και σημάδια γήρανσης. Δεν ταυτίζεται με τον κλασικό καθαρισμό προσώπου καθώς πρόκειται για μια σύγχρονη μέθοδο εκτόξευσης και αναρρόφησης μικροκρυστάλλων με στόχο την αποτελεσματική απολέπιση του δέρματος.

Περισσότερα...

Γλυκοζυλίωση: Η γλυκιά αιτία της γήρανσης

Γλυκοζυλίωση και Γήρανση 


Εκτός των γνωστών αιτίων της γήρανσης ένας βασικός παράγοντας της είναι η γλυκοζυλίωση. Ο όρος αυτός αναφέρεται στην μη ενζυματική βιοχημική αντίδραση που πραγματοποιείται όταν το σάκχαρο είναι αυξημένο στο αίμα και δεσμεύεται στις πρωτεΐνες και τα λιπίδια. Τα αυξημένα επίπεδα γλυκοζυλίωσης μπορεί να οδηγήσουν στην παραγωγή προϊόντων προηγμένης γλυκοζυλίωσης (AGEs) τα οποία όταν παραμένουν για αρκετές βδομάδες στο σώμα δεσμεύονται και σε άλλες πρωτεΐνες και παραμένουν για χρόνια στους ιστούς.

 

Περισσότερα...

High Performance Sun Protection

 

 

Αντηλιακή Προστασία Υψηλής Απόδοσης REVIDERM 

Απολαύστε απόλυτη προστασία και φροντίδα του δέρματος σας κατά τους θερινούς μήνες με τα προϊόντα ιατρικής αισθητικής της REVIDERM.

 

Περισσότερα...

Ποια Είναι Η Ιδανική Μεταθεραπεία Για Τα Laser;

Laser Treatment Aftercare

Οι θεραπείες laser, όπως το εξαιρετικά δημοφιλές fractional, ανήκουν στις πιο αποτελεσματικές μεθόδους αντιγήρανσης για λείο και σφιχτό δέρμα. Τα περισσότερα ιατρεία πραγματοποιούν τέτοιου είδους θεραπείες πράγμα που τις κάνει ιδιαίτερα διαδεδομένες. Το πιθανότερο λοιπόν είναι πως έχετε κι εσείς στο ιατρείο σας ένα ή περισσότερα είδη laser. Ποιο είναι όμως το στοιχείο που διαφοροποιεί το ιατρείο σας από τα άλλα;

Περισσότερα...