Εκτύπωση

cellucur couperose therapy fluid

Τιμή πώλησης: 51,00 €
Το Couperose Therapy Fluid σχεδιάστηκε σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες για την ροδόχρου νόσου. Απαλό 24h-fluid με VEGFstop για λυπαρά δέρματα. Λιπίδια όμοια με αυτά του δέρματος επιδιορθώνουν την επιδερμίδα και παρέχουν αυξημένη αντοχή και προστασία. Μειώνει την ερυθρότητα εμποδίζοντας την δημιουργία νέων αγγείων. Σταθεροποιεί τα αγγεία του δέρματος και έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
Τύπος Δέρματος Με σπασμένα αγγεία, ευρειαγγεία, προδιάθεση για αγγεία, ροδόχρου νόσο- ακμή
Πως Χρησιμοποιείται Πρωί-βράδυ σε καθαρό δέρμα συνδυαστικά με Couperose Therapy serum 1 ή 2
Συσκευασία 50ml
Ενεργά Συστατικά DMS derma membrane system, VEGFstop, pycnogenol, phytic acid, wild indigo, licorice extract, panthenol, allantoin, sodium PCA, tocopherol
  • Περιγραφή
  • Γνώμες πελατών

Το VEGFstop είναι ένα καινοτόμο ενεργό συστατικό το οποίο περιορίζει τον αυξητικό παράγοντα που προκαλεί την αυτοκαταστροφή των αγγείων στην ροδόχρου νόσο, επιπλέον εμποδίζει την δημιουργία νέων αγγείων, αντιμετετωπίζει αποτελεσματικά την ερυθρότητα και καταπραϋνει τους ερεθισμούς. Η Αλλαντοϊνη, η Πανθενόλη και το εκχύλισμα Γλυκόριζας προλαμβάνουν την δημιουργία ερεθισμών. Περιέχει πυκνογενόλη η οποία προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες ενώ ταυτόχρονα σταθεροποιεί τα αγγεία.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ: parabens, paraffins, PEGs, PPGs, silicons, colorants and fragrances

 

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.