Εκτύπωση

pH manager

Τιμή πώλησης: 59,51 €
Ο ορός περιέχει το μοναδικό σύμπλεγμα ενεργών παραγόντων Kerabionic® το οποίο ρυθμίζει το pH του δέρματος και ενεργοποιεί τα ένζυμα του για να διατηρήσει υγιή την χλωρίδα του. Επιπλέον ρυθμίζει ήπια την διαδικασία απολέπισης της επιδερμίδας.
Το pH Manager έχει κατασκευαστεί ειδικά για το ευαίσθητο ή ατοπικό δέρμα, όπως το αλλεργικό ή ερεθισμένο δέρμα, δέρματα με νευροδερματίτιδα και σμηγματόρροια ξηρή επιδερμίδα.
Αναδομώντας το φράγμα του δέρματος, η αντοχή και η διαπερατότητα του αυξάνονται. αυτό μειώνει την άβολη αίσθηση, την αφυδάτωση και τον κνησμό.
Τύπος Δέρματος Για όλους τους τύπους δέρματος με δυσλειτουργίες, ιδανικό για λιπαρά δέρματα
Πως Χρησιμοποιείται Εφαρμόστε πριν την βασική κρέμα πρωί και βράδυ
Συσκευασία 30ml
Ενεργά Συστατικά KERABIONIC®, Perfection Peptide-P3
  • Περιγραφή
  • Γνώμες πελατών

H όξινη επιφάνεια του δέρματος μας έχει πολύ πιο σημαντικό ρόλο από την άμυνα σε μικρόβια. Ένζυμα κλειδιά, τα οποία συμμετέχουν στον σχηματισμό και διατήρηση του φράγματος του δέρματος, επηρεάζονται από το pH του. Σε περίπτωση που η τιμή του pH αλλάξει μπορεί να επηρεαστεί αρνητικά η διαπερατότητα του φράγματος, η λειτουργία του στρωμάτος του δέρματος αλλά και η ακεραιότητα του. Η ρύθμιση του pH ενεργοποιεί τους ρυθμιστικούς μηχανισμούς του δέρματος αλλά και ο συνδυασμός των ενεργών παραγόντων του όπως το KERABIONIC® και τα ειδικά πεπτίδια, επηρεάζουν θετικά την σύνθεση της χλωρίδας του δέρματος.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ:Paraffines, parabenes, PEGs, PPGs, silicones, artificial coloring and fragrance

 

 

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.