Εκτύπωση

REVIDERM Body Firming Gel

Τιμή πώλησης: 69,01 €
To Body Firming Gel συσφίγγει το δέρμα και διεγείρει την αιμάτωση των ιστών. Η καρνιτίνη είναι ένα σύμπλεγμα από διάφορα αμινοξέα, το βασικό της συστατικό είναι η L-καρνιτίνη η οποία είναι υπεύθυνη για τον μεταβολισμό του λίπους στο υπόδερμα. Χάρη στην ειδική προετοιμασία της καρνιτίνης μπορεί να διεισδύσει βαθιά στους ιστούς του δέρματος. Το εκχύλισμα άλγης αποτοξινώνει τους συνδετικούς ιστούς και η βιταμίνη Ε ενθαρρύνει την κυτταρική ανάπτυξη και ενδυναμώνει τους συνδετικούς ιστούς.
Τύπος Δέρματος Για όλους τους τύπους δέρματος
Πως Χρησιμοποιείται Εφαρμόστε 1-2 φορές την βδομάδας σε καθαρό δέρμα, απευθείας στις προβληματικές περιοχές
Συσκευασία 200ml
Ενεργά Συστατικά Βlood circulation complex (nicotinate and horse chestnut), L-Carnitine, algae extract, hamamelis extract, oryzanol, vitamin E
  • Περιγραφή
  • Γνώμες πελατών

Το σύμπλεγμα κυκλοφορίας με δραστικούς ενεργούς παράγοντες όπως  το αγριοκάστανο διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος. Επιπλέον οι ενεργοί παράγοντες διεγείρουν τον μεταβολισμό και την αποβολή τοξινών. Το Body Firming Gel είναι εξαιρετικό για τις προβληματικές περιοχές και ειδικά για την κυτταρίτιδα. Οι ιστοί του γίνονται λείοι και δυνατοί, το περίγραμμα του σώματος βελτιώνεται.

 

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.