Εκτύπωση

sicca control night

Τιμή πώλησης: 48,00 €
Απαλή αντιερεθιστική φροντίδα για την νύχτα με χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπίδια. Ιδανική για άτομα με σμηγματόρροια ξηρή επιδερμίδα. Επαναφέρει το δέρμα σε ισορροπία και μειώνει τους ερεθισμούς. Είναι ιδανικό για δέρμα με τάση στις αλλεργίες. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα συνδυάστε το με την κρέμα ημέρας Cellucur Sicca Control Day.
Τύπος Δέρματος Ιδανικό για ευαίσθητα δέρματα, με ατέλειες ή σμηγματόοροια ξηρή επιδερμίδα
Πως Χρησιμοποιείται Εφαρμόστε το βράδυ, μετά τον καθαρισμό, σε πρόσωπο και λαιμό
Συσκευασία 30ml
Ενεργά Συστατικά Derma membrane system (lamellar, skin-identical lipids), ectoin, panthenol, bisabolol, licorice extract, hyaluronic acid
  • Περιγραφή
  • Γνώμες πελατών

Η εισαγωγή των όμοιων με αυτών του δέρματος, λιπιδίων (DMS) εγγυάται μια συνεχή αναδόμηση του φράγματος του δέρματος. Έτσι η απώλεια υγρασίας του δέρματος μειώνεται.

Η Εκτοϊνη ενεργοποιεί τους μηχανισμούς επιδιόρθωσης του ίδιου του δέρματος και βελτιώνει την σταθερότητα του. Ένα επιλεγμένο εκχύλισμα γλυκόριζας ρυθμίζει την διανομή του σμήγματος και έχει εξισορροπητική δράση.

Το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει το δέρμα και παράλληλα επιταχύνει την διαδικασία επούλωσης. Η πανθενόλη και βισαβολόλη (bisabolol) ηρεμούν το δέρμα, καταπραϋνουν τους ερεθισμούς και έχουν αντιερεθιστικές ιδιότητες.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ: Parabens, paraffins, PEGs, PPGs, silicone, artificial colorings and allergenic perfumes

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.