Εκτύπωση

recharge night fluid

Τιμή πώλησης: 85,00 €
Το ελαφρύ fluid νυκτός έχει σχεδιαστεί ειδικά για την αντιγήρανση του λιπαρού δέρματος και για να εξευγενίσει την δομή του. Το πατενταρισμένο Sebu Control Complex N περιορίζει την παραγαγωγή περιττού σμήγματος επηρεάζοντας απευθείας το σύστημα ενζύμων του ίδιου του δέρματος. Η λιπιδιακή υπεροξείδωση περιορίζεται, η χλωρίδα του δέρματος σταθεροποιείται χάρη στις επιβραδυντικές ιδιότητες του. Αυτο δημιουργεί μια αποτελεσματική άμυνα ενάντια στα βακτήρια και προλαμβάνει τις ατέλειες. Ακόμη και το οξειδωτικό στρες, ως ένας διεγέρτης της ακμής, μειώνεται, με αυτόν τον τρόπο περιορίζεται η ανεπιθύμητη γυαλάδα στο δέρμα.
Τύπος Δέρματος Για λιπαρά και ώριμα δέρματα
Πως Χρησιμοποιείται Εφαρμόστε το βράδυ σε καθαρό δέρμα
Συσκευασία 50ml
Ενεργά Συστατικά Sebu Control Complex N, fomes officinalis, boswellia Acid, palmitoyl Tripeptide-5, Zinc, phytin acid, tocopherol
  • Περιγραφή
  • Γνώμες πελατών

Το Recharge Night Fluid περιέχει ένα ειδικό συνδυασμό ενεργών συστατικών με στυπτικές ιδιότητες. Οι διεσταλμένοι πόροι συστέλλονται και γίνονται λιγότερο ορατοί. Το μποσβελλικό οξύ (boswellic acid) του λιβανιού έχει ιδιότητες παρόμοιες με αυτές της κορτιζόνης (χωρίς παρενέργειες) και περιορίζει την εισροή φλεγμονοδών κυττάρων στο δέρμα. Επιπλέον περιορίζει το φλεγμονόδες ερέθισμα στον πάσχοντα ιστό. Αυτές οι ιδιότητες όχι μόνο περιορίζουν τα συμπτώματα της φλεγμονής αλλά αντιμετωπίζουν και τις αιτίες εμφάνισης της.

Το τριπεπτίδιο-5 είναι ικανό να ενεργοποιήσει το TGF beta (Μεταμορφωτικός Αυξητικός Παράγοντας-β) μέσα στο δέρμα και έτσι αυξάνεται σημαντικά η σύνθεση του κολλαγόνου. Τα ελλείματα κολλαγόνου αντισταθμίζονται, ο συνδετικός ιστός ενδυναμώνεται και η επιφάνεια του δέρματος γίνεται λεία.

Τέλος η μακροπρόθεσμη διείσδυση υγρασίας και η αντιξειδωτική προστασία ολοκληρώνουν τις ιδιότητες του Recharge Night Fluid.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ:Parabens, allergic fragrance, paraffins, PEGs, PPGs, silicone and artificial colorants

 

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.