Εκτύπωση

REVIDERM ECM Repair Cream + MatriBuild

Τιμή πώλησης: 120,01 €
Η πλούσια κρέμα νέας γενιάς είναι κατάλληλη για 24ωρη φροντίδα και αναγεννά αποτελεσματικά το δέρμα. Το μοναδικό σύμπλεγμα ενεργών συστατικών χρησιμοποιεί τις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις στον τομέα της αναγεννητικής ιατρικής. Το fluid αυξάνει τις φυσικές δυνατότητες αναγέννησης του δέρματος, προστατεύοντας το από την πρόωρη γήρανση. Επαναπροσδιορίζει την αναγέννηση του δέρματος και χαρίζει νεανική λάμψη. Λειαίνει δραστικά και επαναφέρει την ισορροπία στο δέρμα. Δρα εκεί που το δέρμα δεν μπορεί πια να λειτουργήσει, το δέρμα δομείται εκ νέου.
Τύπος Δέρματος Ιδανικό για ώριμες επιδερμίδες και μετά από εντατικές θεραπείες προσώπου
Πως Χρησιμοποιείται Εφαρμόστε σε καθαρό δέρμα πρωί και βράδυ
Συσκευασία 50ml
Ενεργά Συστατικά MatriBuild ®, MatriFirm, hydroxyapatite
  • Περιγραφή
  • Γνώμες πελατών

 To ECM Repair Cream περιέχει μια formula τριπλής δράσης για όμορφο δέρμα.

1. ECM Regeneration: Επαναφέρει την φυσική ισορροπία του δέρματος. Περιορίζει την ερυθρότητα και τους ερεθισμούς, ενώ υποστηρίζει του μηχανισμούς αυτο-επούλωσης του ίδιου του δέρματος.

2. ECM Remodelling: Το double matrix δομείται από το μέσα, προστατεύοντας και συσφίγγοντας το δέρμα από έξω. Ελαχιστοποιεί τις γραμμές και τις ρυτίδες ενώ λειαίνει το δέρμα.

3. ECM Reactivation: Διεγείρει τους φυσικούς ρυθμιστικούς μηχανισμούς του δέρματος για την αναγέννηση, κινητοποιεί τις βιο-μηχανικές δυνάμεις και βελτιώνει την επικοινωνία των κυττάρων.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ: Parabens, paraffins, PEGs, PPGs, silicons, artificial colorants and potentially allergenic fragrances

 

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.